Teraz jest 2017-01-16, 13:49


Tempomat

Moderatorzy: Michau, Pstry, Marcin, Binio

  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

kuba1982

Forumowicz

  • Posty: 174
  • Dołączył(a): 2010-02-25, 16:07
  • Lokalizacja: Szamotuły
  • Imię: kuba
  • Silnik: X18XE1
  • KM: 116
  • GG: 31075566
  • Województwo: Wielkopolskie
  • Garaż: Czerwone bertone edition 2012

Tempomat

Post2016-12-08, 23:32

Witam. Mam problem z tempomatem zalozylem sobie caly kpl serwomotor na linke nowa manetke czujnik sprzegla i stopu na 4 pinyza pierwszym razem zadzialal za drugim tez a teraz raz dziala raz nie.sprawdzilem opcom brak bledow dodam ze jak zalacze tempomat inajade na jakas nierownosc odrazu rozlacza co moze byc przyczyna zle wpiete czujniki?za slabo napieta linka ktora tez jest z tego silnika co moj motor
Offline
Avatar użytkownika

LuMpY

Moderator

  • Posty: 6239
  • Dołączył(a): 2013-06-04, 18:52
  • Imię: Maciek
  • Silnik: X20DTL
  • KM: 82
  • Województwo: Małopolskie
  • Garaż: Astra G 2.0 DTL by LuMpY

Re: Tempomat

Post2016-12-09, 07:45

jeśli rozłącza po najechaniu na nierówności to na bank coś ze stykami nie tak, sprawdź okablowanie i czujniki



Powrót do Nadwozie

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość